Whiskey-offensiv

Förkylningen anföll i skymningen. Min kropp blev en krigszon. Snuvbomberna föll, tröttheten tog sig in i systemet och spred sig snabbt till varje cell. Jag vägrade kapitulera. Laddade kanonerna med citron, honung och vitlök. Attack!!! Fienden retirerade efter några timmar.
Försökte sova. Vaknade till av och an under natten av störande element. Mina element väsnades alltså.
Upp kl 7. Agenda för dagen: dela ut enkäter på Kungsmadskolan med U. Snörvel. Jag ska klara av detta sa jag till mig själv. Jag ska orka!
Gjorde mig i ordning snabbt så jag hann köpa kanjang och näsdukar på Ica innan jag mötte upp med U. Det hela gick bra. Vi angrep skolans cafeteria och fick alla 40 enkäter påskrivna på mindre än en timme! 20 procent svarsmaterial insamlat!
Efteråt gick vi in till stan och stegade in på Systemet. Här skulle det handlas medikament! Fick tag i en billig whiskeysort med fint flaskmotiv. Nu ska jag tvinga förkylningen på knä! Imorgon ska jag jobba några timmar på polishögskolan. Sen på fredag blir det ut och jaga enkätbesvarare på en annan skola.
Livet är så märkligt. Ibland svänger dess vägar åt håll som man inte hade räknat med. Ibland delar vägarna på sig och går åt varsitt håll. Kan tyckas tråkigt... men det är väl så det är ibland.

Änglakatt

Rummet doftar av jasmine, ute faller regnet i den grå morgonen. Jag tror jag har en liten förkylning på gång.
Det är lika hemskt varje gång någon av ens föräldrar ringer och säger att nått tråkigt har hänt. Man kan tycka att det är tur att det bara var en katt, det finns så mycket annat som det skulle kunna vara... men ändå gråter hjärtat en bra stund.
Nu har Sasse fått vingar...han trivs nog bra där uppe. Han tyckte om att befinna sig högt upp. Han hade sin favoritplats näst längst upp i trappan där han ofta satt, kanske mest för att det är där varmluften strömmar upp underifrån.
Du var så go. Du gjorde inte mycket väsen av dig. Du var så snäll och visste att om du låg still på kökssoffan så fick du vara inne en längre stund. Du hade så fin och fluffig päls.
Farväl min lille vän.

Mini Gaga och Smiley

Bitter och arg idag. Bestämde mig för att göra något för att slippa tänka. Panta flaskor blev det. Stegade iväg till ICA och pantade för 22 kr. Handlade när jag ändå var där. Ställde mig i den långa kön. Humöret började bli bättre. Bakom mig stod en mamma med hennes minsting i barnvagn och en liten rosaklädd tulta på kanske 3 år. I radion hördes Lady Gaga sjunga Bad romance. Lilla tultan sjöng med i melodin, satte varje ton perfekt. Jag log för mig själv. Kassan till höger om oss öppnade. Ekipaget bakom mig anslöt sig till den kön. Jag vände mig om och tittade ner på tultans söta lillebror i vagnen. Han tittade på mig med stora blå ögon och napp i munnen. Jag log. Då log den lille tillbaka, ett jätteleende som spred sig från ena örat till det andra! Han skrattade som bara den men lyckades hålla kvar nappen i munnen. Världens smile-beam blåste bort alla bittra tankar på en sekund! Jag blev överraskad, för det mesta har bebisarna bara tittat tillbaka lite förundrat på mig när jag slängt ett leende åt dem. Men den här, han var då ett litet charmtroll^^.
Ett charmtroll och en musikalisk liten tulta, sådana barn vill jag också få.

En västkustlig tanke i natten

Blev stolt när jag såg JH vid cellon bredvid Lotta och Krister ikväll ^^
Idag satt jag och R och slet med Indesign några timmar. Jag säger bara...suck. Ett kungadöme för en privat lärare som har tålamod!
Efter det gick vi och lunchade på stan och kollade runt i billiga lådan på Hemmakväll. Jag skaffade hem fyra filmer: Himlen är oskyldigt blå, Dolan´s Cadillac, Let the right one in och Dorian Gray. Såg den sistnämna när jag kom hem...så lustfylld, så blodig, så ungdomlig och så fruktansvärt obehaglig! En bra film med andra ord hehe.
 
Just när jag befann mig i tvivel och förvirring kom det som ett tecken inatt. 02.14, PLING! Med ens yrvaken. Tittar på mobilens skärm. Ett sms sänt från en stad jag älskar, från en speciell person. Må så vara att du väcker mig mitt i natten för att jag sedan inte ska kunna somna om... må så vara att du förmodligen är ganska onykter när du messar mig... men du tänker på mig och räds inte att visa det. Sådant gör mig glad ^^.
 

Beyerdynamiskt

Jag insåg just att jag inte kommer stanna här särskilt länge till. Jag kanske redan måste flytta redan i slutet av sommaren. Beror lite på vart jag får praktik någonstans. Vart tog tiden vägen egentligen? Det var ju nästan nyss som det var nollning. Jag hoppas att tiden går väldigt långsamt från och med nu.
Min tvätt hänger lite varstans och golvet är dammsuget (för tredje gången den här veckan). Jag har så mycket textil närvarande i rummet att golvet blir dammigt över en dag.
Nu är snart ett paket på väg till mig med lite ny livskvalitet. Sladd the boss har sett ut ett par riktiga hörlurar åt mig ^^ Det blir nått fräckt och Beyerdynamiskt tydligen.
Så den lilla prinsessan heter alltså Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte och är hertiginna av Östergötland. Jag reagerade på kungens uttal av hennes namn, det lät som om han sa Istelle. Jösses, DET var modernt och sagoinspirerat! tänkte jag innan jag begrep att det givetvis måste vara Estelle.
Jag blev konfunderad över vem namnet Mary kom ifrån. Men tydligen så ska det indikera på att danska prinsessan Mary ska bli gudmor åt lilla sessan.
Imorgon ska jag Photoshoppa lite hade jag tänkt. Fyra bilder ska skickas in till herr Stropp för betygsättning.
Nu ska jag ta en dusch i mango och papaya, sedan blir det väl lite kokos också. Älskar The Body Shop! ^^

Chiisana ohime-sama ^^

Det blev en liten prinsessa i alla fall, det var väl det jag trodde ^^.
Imorse simmade jag 60 längder med S. Vi börjar trappa upp så smått. Önskar bara att det inte vore sådan trafik just vid halv sju-tiden, det går inte att simma rakt direkt. Man får simma om och sakta in för äldre damer som får för sig att strectha mitt i simbanan...ibland fattar jag inte hur folk tänker.
 
Nu verkar det som om våren är på väg på allvar. Nästan all snö är väck. Gräsmattorna tittar fram lite nyvakna och gyttjiga mot den klarblå himlen där solen gör sitt bästa för att värma upp dem. Jag skulle kunna börja springa runt sjön så fort de sista isfläckarna har gett sig.
Imorgon ska jag tvätta och städa. Finns inget bättre att ägna sig åt en ledig fredag. Det skulle i och för sig vara lite fredagsmys i soffan med någon man tycker om. På den fronten har jag dock inte gjort det lätt för mig. Jag vet knappt vad jag sysslar med längre. Ibland önskar jag att den goda fén kunde komma och säga till mig vad som är rätt.
"Raring, rosa är bara 1985. 2012 är det orange som gäller."

Nytt rekord

Under min akademiska tid här i Växjö har jag aldrig kommit för sent...förrän idag. Idag slog jag nytt rekord, hela 16 minuter försenad till handledningen i Indesign. Det berodde på att det stod kl 10 på schemat, men att det blivit ändrat till kl 9 utan att något uppdaterats varken på blackboard eller fb. När sådan kommunikation enbart sker från mun till mun så är det inte alltid att informationen når fram till alla. Jag har tur som ändå bor såpass nära huvudbyggnaden och att jag ändå steg upp såpass tidigt. Fick ett sms av U när jag lade sista handen vid hårstylingen, vi hade börjat för tio minuter sen. Oj då.
Nåja, ingen större skada skedd.
 
Efter Indesignandet hade vi gruppmöte och sedan gick jag och R och lunchade på Moshi Moshi. Efter det gick på vi Lagerhouse och köpte billiga doftljus.
Jag skaffade mig även ett litet set med vattenfärger och satte mig sedan att måla kanjitecken här hemma. Det är så länge sen jag övade kanji. En gång i tiden kunde jag skriva ca 300 och kanske känna igen 500 stycken... nu är skrivförmågan ner på kanske 20-30. Det är hopplöst att komma ihåg om man inte repeterar eller åtminstone ser tecknen varje dag.

Vårlängtan

Idag blev jag klar med min kolumn till projektet, the boss verkar vara nöjd :)
Det rullar på kan man säga. Imorgon ska vi ha ett litet möte med gruppen och sen ska jag och R ut och spisa sushi.
 
Jag längtar efter våren nu. Väldoftande regn, solsken som värmer och så kubb,grill och häng på vår Tufvanäng ^^
Det är nog som S säger, detta är sista terminen då vi har chans att umgås hela klassen. Till hösten försvinner nästan hälften av oss ut i världen, vi andra kommer praktisera nånstans eller läsa breddningstermin. Själv vet jag inte riktigt vad jag vill än. Jag är lite vilsen angående vad jag skulle vilja göra på min praktik i utbildningssyfte. Kanske bör jag söka nån PR-byrå eftersom jag ändå tycker PR och CSR är kul? Ska jag kämpa för att få komma till Göteborgsoperan? Tror ju inte på det eftersom informatören där går i pension till hösten. Att ta in en praktikant samtidigt som en ny informatör är kanske inte det smidigaste för dem. Jag ska i alla fall höra av mig och kolla.
 
Idag fyller min äldsta kusin 30 år, grattis F! :)
Snart är jag där också... tiden går snabbt.
Nu har jag tagit mig igenom Svenska Hjärtan för andra omgången. Underbar serie.

Omogna artister och köttslig utveckling

Inatt drömde jag om coleslaw. Alltså... det är gott men inte SÅ gott.
Sitter och lyssnar igenom mina spotifylistor från 90-talet och framåt. Försöker avgöra vad det är för skillnader i soundet om man jämför med låtarna från 2000-talets första tio år och de som görs idag. Soundet känns mer inbäddat på nått sätt men ändå utsträckt (jag önskar jag visste vad sånt hette), åtminstone i alla de partylåtar som artisterna spottar ur sig. Taio Cruz tycks kunna sjunga om allt, ex "Jag är bakis! Jag kan dricka tills jag spyr, jag vill aldrig bli vuxen! Undtz undtz undzt!"
Läste det senaste på Facebook nu, tydligen har man börjat odla kött och ska snart kunna framställa världens första odlade hamburgare. Köttproduktionen kommer bli mer miljövänlig på det sättet. Livet är i sanning intressant. Jag är glad att jag föddes i 1900-talets slutskede. Hade i och för sig vart kul att vara med när de första bilarna kom eller när man uppfann elen. Men genmanipulering, foster enbart av äggceller och så nu odlat kött...tja, det är väl inte fy skam det heller. Men lite otäckt är det. Fast det sa man väl i början även när telefonen kom kan jag tro.
Ikväll ska jag och S gå på bio, ska se Chronicle :)

Jag säger det igen

Jag säger det igen... sabla karlar!
Suck... jag trodde det skulle ta längre tid för mig den här gången, att jag skulle njuta av singellivet aningen längre och återhämta mig från alla tidigare dumheter. Men nu är det banne mig trist att vara ensam, jag längtar efter någon att vara nära. Men det känns som att jag slösar energi på en illusion.
Jag önskar att omständigheterna hade varit annorlunda.
Kanske lika bra att lägga ner. Jag ska i alla fall sluta höra av mig... så får vi se om hustomten tittar fram och undrar vart gröten tagit vägen.
Nej, nu är det dags för en promenad.

Digitalt småpill

Imorse färdigställde jag äntligen min krönika till Kommuniké. En sak mindre att bekymra sig för.
Nu regnar det ute. Snön regnar sakta bort. För några timmar sen var det världens organisation utanför mitt fönster. På Sivansängen höll ett flertal människor på med att bygga snögubbar. Det är det många som gör nu, speciellt intill husväggarna. Så sent som igår gick jag förbi en snögubbe som satt lutad mot fasaden, bredbent med en morot placerad på strategiskt ställe.
Kommer ihåg mitt första minne av en snögubbe. Jag och mamma hade byggt den hemma i trädgården vid ett av äppelträden. Jag vet inte varför, men som liten har man en outgrundlig drift att ha sönder saker. Så efter några timmar jag tog en pinne och lät gubben få vad den tålde. Mamma blev arg ^^.
Just nu håller vi på med Photoshop. Det är ganska roligt, men oj vad man blir trött på detaljer! Det är mycket att lära sig på den här kursen. Häromdagen fick vi lära oss om Pantone Matching System, förkortat PMS. Jag kvävde ett skratt. Det blir alltid extra roligt med sådana små saker om läraren ifråga dessutom är en viktigpetter från reklambranschen som på bred huvudstadsdialekt svär stup i kvarten och försöker klämma in små skämt om hur dumma hans klienter är samtidigt som han gör allt för att hävda sig själv. En klockren stereotyp.
Nu doftar det av pepparmyntsoljan som jag bränner, mest för att dämpa vitlöksoset sen jag gjorde kyckling. Ventilation och fläkt är inte de bästa här. Det är öppet fönster som gäller eller inget.
Ikväll är det nästa delfinal i Melodifestivalen, jag får väl slänga ett öga påt´.

Tillbaka till fritids

Steg upp 05.30 idag och åkte med S och simmade. Kändes bra att komma igång så tidigt på morgonen innan föreläsningen vid 9.
Idag blev det mycket typografi och filformat bland annat. Till sist förflyttade vi oss tillbaka till fritids och fick skapa en teateraffisch genom att klippa och klistra ^^. Tänk att färg och form ändå är så faschinerande och lockar fram så mycket!
Idag fick jag ett samtal som lugnade själen. Det känns som att jag äntligen kan gå vidare nu.
 
Igår var jag med på Kommedias årsmöte för en gångs skull. Det innebar i princip att säga "ja" upprepade gånger i kör med andra. Positivt var att jag fick se den nya styrelsens medlemmar röstas fram, min brylling N blev vice ordförande :)
 
På måndag blir det bio, förmodligen Chronicle.

Den allra hjärtligaste dagen

För en gångs skull så är Alla hjärtans dag en spännande dag. Nervösa trevanden över mobiltangenterna, andlös väntan på svar... och så plingar det till efter en stund ^^. Vackert snöfall har det varit hela dagen också. Det är bara en sak som stört mig ända sen imorse, muskelvärk som mer eller mindre låser hela nacken. Aj.
Såg på nyheterna igår. One direction eller var det där pojkbandet heter var i Stockholm. Deras flickfans stod nedanför hotellet och trånade och frös. Luften darrade av förväntan och oanvänd hjärnkapacitet. "Alltså deras musik typ betyder nånting, liksom det är inte bara ord utan det är...så här meningar i dem"
...enough said.
Ha en riktigt hjärtlig dag allihopa! :)

Kärleken står för dörren... kan någon flytta på den så jag kommer ut?

Fått ett tips om sommarjobb på en plantskola i Norge via en jobbsida. Kan ju vara trevligt, men jag vet inte. Kanske blir det så att jag drar ner till Danmark igen. Ska maila företaget där nere snart. Lika bra att lägga ut näten i tid.
Imorgon är det kärlekens dag. En lycklig dag för många, men en bitter dag för ännu fler. På lördag har Smålands (tror jag) Valentinsittning. Har känts dumt varje år att ens överväga att gå dit utan en kavaljer. Tydligen ska det inte vara så romantiskt alls i år, enligt de som håller i trådarna. Men ändå, känns fortfarande dumt att gå på en sådan sittning helt själv.
Visserligen finns det någon jag skulle vilja gå med, men jag tror inte det går nu.
Jag får spara pengar fram till Superhero-sittningen istället.
Jag försöker komma på ämnen till min kolum i vårt projektarbete. Det var svårare än jag trodde. Jag brukar alltid kunna få fram lite idéer, men den här gången jobbar hjärnan långsamt. Kanske för att den tänker på annat.
Imorgon ska jag hämta ut nycklar till mkvs datasal. Jag är nyckelperson i projektgruppen ^^ På onsdag ska vi börja lära oss Photoshop. Ska bli trevligt att börja jobba med det.

Våfflor och mäklare

Igår kollade vi på Melodifestivalen och hade våffelkväll hos S. Det var faktiskt ovanligt många starka bidrag den här gången. Lite synd att Di Leva inte gick vidare... men han tar det nog med ro, som han brukar ^^
Shout it out-killen tyckte vi såg ut som en mäklare, så han fick heta det. Kul att han gick vidare, hans musik ligger ju rätt i tiden om man säger så. Den låten kommer gå varm på Sivans dansgolv.
Min mage tyckte inte om alla våfflor med söta tillbehör... och så vin på det. Inatt vaknade jag av att magen protesterade vilt. Aj.
Mitt huvud sa likadant när jag steg upp.
Varför inmundiga sådant som man bara mår illa av i slutändan?
Tänk vad människan är dum egentligen.
 
Idag ska jag försöka färdigställa min krönika till Kommuniké.... och förmodligen ta en promenad i den kalla årstiden utanför.

Tankar som bär frukt

Imorgon blir det våffel & melodifestivalen-kväll hos S. Jag ska ta med chokladsås och bananer. Jag handlade sagda saker på ICA för några timmar sedan. När jag kom hem lade jag de gröna bananerna att vänslas lite med äpplena, de mognar ju fortare då. Tanken flög i mig att det kanske funkar likadant med kvinnor och män. Om kvinnor är äpplen och män är bananer... blir inte män mognare när de placeras i närheten av kvinnor? Eller får det motsatt effekt? Nåja, nu ska man ju inte döma frukten efter skalet... det är kärnan som räknas.
Roliga tankegångar man kommer in på ibland...
(Män och kvinnor med föräldrar)
 
Under kvällen har jag fått en del meddelanden, både på mailen och i mobilen, från två olika bananer. Men inte den som jag helst vill ska kontakta mig. Jag trodde inte jag visste vem jag tyckte bäst om... men kanske att jag äntligen vet det nu. Jag vet i alla fall vem jag tänker på mest.
Måhända är detta äpplet förälskat. Hur det känns?
Fruktansvärt.

Pirates of the fika

Skrev tenta idag. Det gick hyfsat tror jag. Ingen mastodontskrivning den här gången.
Fikade på stan efteråt med S och E. Vi letade reda på Condeco som öppnat i stan. Stället ligger helt avsides i en liten gränd, om man inte vet att det ligger där så hittar man det aldrig. Lite som... Isla de muerta.
 
Imorgon blir det seminarie med representant från Länsstyrelsen och sen är det helg. Då får vi se vad som sker...om det sker nått. Ska försöka färdigställa min krönika till Kommuniké då. Sen blir det att ta tag i projektet igen.
 
Nä... nu är jag trött. Det har varit information overload de senaste dagarna. Nu ska här sovas några timmar. Over and out!
 
 

Studiebesök på Visma

Idag hade Jusek studiebesök på företaget Visma här i Växjö. Som ny Jusek-medlem visste jag inte riktigt vad jag gett mig in på, men det vet jag ju sällan. Jag brukar hoppa på det tåg som verkar intressant och se vart det för mig.
Det var inte många där alls från min klass, det jag var, S, L och så L givetvis. Resten av kommedianerna var från ettan. Stället hade gott kaffe, ett tecken på en bra arbetsplats. Så fick vi en rundtur i byggnaden, genom kontorslandskapen och upp på femte våningen. Där uppe låg matsalen och deras exklusiva fika-lounge! Vilket rum!!! Det kändes som om vi stod på ett flerstjärnigt hotell där vi stod mellan bardisk, mjuka låga fåtöljer och platt-tv.Vi njöt av utsikten som höljdes i ett rött sken från den nedåtgående solen. Hela byggnaden och människorna däri andades trivsel och samhörighet. Här vill man jobba! Arbetsmiljön gör allt tänkte jag. Detta är HR!
(De bjöd på kärleksmums också, DET är hög standard!)
 
 
 
 
 

Bland guldglitter och barfotasång

Nej, jag kollade inte mycket på Melodifestivalen igår. Såg att Sean Banan var med, då bytte jag kanal. Zappade tillbaka efter ett tag och såg Marie Serneholt i lyxförpackning. När Thorsten Flinck gick upp på scenen stängde jag av tv:n. Han är ju för rolig den människan. Jag tyckte det var roligare att kolla alla Twitterinlägg som gjordes under kvällen. Soran Ismail, Mark Levengood och Jonas Gardell är mina favoriter bland de som jag följer.
 
Mark Levengood: Torsten böjer sig fram och sjunger "Jag reser mig". Och man tänker "...hoppas det, för annars ramlar du framåt och slår dig".
 
Jonas Gardell: Thorsten var JÄTTEBRA! Vet bara inte om jag ska rösta på honom eller köpa Situation Stockholm!
 
Soran Ismail: Jag hade röstat på Thorsten om jag verkligen trodde att pengarna skulle gå till "macka och kaffe"...
 
Idag har jag pluggat in mer av Effektivt Projektarbete. Det blir att repetera båda böckerna minst två gånger till innan torsdag. Det verkar ändå som om lite har satt sig. Många saker på G nu. Imorgon blir det Kommunikémöte, ska bli se vad det blir för skrivtema den här gången. Sedan ska jag och R färdigställa uppgiften till Länsstyrelsen. På tisdag blir det besök på Visma, kommer nog bli givande.
 
Nu snöar det för fullt. Vackert och fridfullt. Funderar på om jag skulle pälsa på mig och bege mig ut på kvällspromenad.
 
 
 
 

Natt på Stallet

Ibland undrar jag varför blomman är så populär bland boysenbären...

 
Fest hos J och K igår igen. Maffia och Resistence stod på agendan. Jag är inte bra på sådana spel och folk tycker förmodligen att jag är ganska tråkig att spela med. Det beror inte bara på att jag inte har vana att spela det, det beror också på att det inte ligger i min personlighet att debattera och anklaga andra människor, inte ens på skoj. De som är skickliga på speciellt Maffia tar det nästan på dödligt allvar. Det är som om jag bevittnar en politiskt hetsig debatt. Jag klarar inte av sånt. Jag kommer till fester för att vara social, prata och dansa.
Som tur var föreslog J att vi skulle köra charader också. DET är mer min grej! Dessvärre förlorade mitt lag ganska stort, det andra laget hade skrivit så svårvisade meningar åt oss. Nåja, roligt hade vi i alla fall.
 
Stallarna hade öppet till tre igår. Kvällens DJ körde nästan bara hip hop. Bättre musik hade man ju kunnat dansa till, men dansa gjorde vi ända fram till stängningsdags. Natten var fylld av musik, alkoholpåverkade människor och säkerligen en massa endorfiner. Inte heller jag skulle gå hem obemärkt. Jag var visserligen spik nykter hela kvällen, men nog blev jag utsatt för lite endorfiner. Det är någonting speciellt med att gå på Js fester och sedan ut på Stallarna.
En helt igenom lyckad kväll. Jag har ställts inför ett nytt vägskäl... men jag vet inte än vilket håll jag ska gå åt.
Kom hem strax innan halv fyra. Vaknade vid fem, sedan en gång vid halv åtta... och sist vid nio-tiden. Så jag är rätt mör i huvudet och har inte orkat plugga så mycket som jag tänkt.
Det får bli nya tag imorgon.

Ljuva halogen

Steg upp vid 6 imorse och simmade 50 längder med S. Nu har jag åter klorerat hår och träningsvärk i ljumskarna. Är det nån som vet hur man strechtar så man slipper få ont där? Inga brandmän idag. Det hade väl fått en utryckning kan tänka. Sofia och jag kom på att det är väldigt effektivt att rabbla upp det man ska kunna till tentan medan man simmar.

 

Nu sitter jag hemma, tittar på tvätten som hänger i mitt rum. Drömmer mig bort till Japan. Funderar på att söka praktik på IKEA, så kanske jag har en framtid borta på andra sidan jorden.

 

Jag snor din lista K ;)

 

HUR LÅNG ÄR DU

172 cm.

HUR GAMMAL ÄR DU
25 år. 

VAD HAR DU FÖR INTRESSEN
Anime, teater, data-spel, musik, shoppa billiga plagg på H&M och fika med kompisar.

VAD HAR DU FÖR KAMERA

En Canon.

HAR DU NÅGRA SYSKON
En lillebror, den bästa jag haft. 

VART BOR DU
I den lilla Växjölådan Campus.


HUR SMINKAR DU DIG
Kör bara foundation och mascara på de övre fransarna. Less is more. 

VAD DRICKER DU HELST
Vatten eller te. 

VAD ÄTER DU TILL FRUKOST

Brukar bli en kopp kaffe och två smörgåsar. 

FAVORITPLAGG

Mina jeans. 

TRÄNAR DU
Simmar en gång i veckan.   

FAVORITGODIS
Choklad och kola.


FAVORITMAT
Sushi.

VILKEN ÅRSTID GILLAR DU MEST
Våren, då vaknar själen.


VAD GILLAR DU FÖR FILMER
Är väldigt lättskrämd, så japanska skräckfilmer går alltid hem. Annars föredrar jag ofta historiska kostymdramer och brittiska komedier. Ringu, Pride and Prejudice och Love Actually.


FAVORITRESTAURANG (Växjö)

Moshi moshi.

VAD STUDERADE DU
Jag går Informatörsprogrammet. 

VART FIKAR DU HELST (Växjö)

Askelyckan.

VAD GÖR DU JUST NU
Skriver min blogg. 

VILKA TV-SERIER GILLAR DU
House, Äkta människor, Sveriges värsta bilförare.

VART TRÄFFADES DU OCH DIN KILLE
Har ingen för tillfället. 

FAVORITBUTIK
The Body Shop. 

VILKA LÄNDER HAR DU BESÖKT
Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Luxemburg, Belgien, Grekland, Japan, Nederländerna, Storbritannien och Italien.

DRÖMRESEMÅL
Nya Zeeland och Norrland.

VAD JOBBAR DU MED

Jobbar inte. 

VAD ÄR DITT NÄSTA MÅL
Att klara av nästa tenta. 

BÄSTA STÄLLET FÖR EN DRINK (Växjö)

Stallarna. 

VART BRUKAR DU GÅ, NÄR NI GÅR UT OCH FESTAR
Stallarna eller Sivans, annars duger någon av studentlyorna lika bra.

 

VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK
Lite allt möjligt, Povel Ramel, E-type, Chuck Berry, Owl City, Pat Metheny, Janne Schaffer, Veronica Maggio, Roxette, Nightwish, Magnus Uggla.... and so on and so forth.


VAD GILLAR DU ATT GÖRA NÄR DU INTE JOBBAR
Softa i soffan framför en film, gå promenader i regn, shoppa, lyssna på musik, läsa, språka med vänner.


VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR I LIVET

Att bli kolumnist i en större tidning, att syssla med kultur, att jobba en tid i Japan, att bo så jag kan ha en egen katt, att bli framgångsrik på det jag gör och förhoppningsvis hitta en man som passar i vigselring.


RSS 2.0