Signalfel

Signalfel är underbara. Slutade mitt skift 20.15 och skulle ta tåget hem 20.43
Jag har fortfarande inte kommit hem. Jag börjar jobba igen om mindre tolv timmar. Kul.

Seriöst...

Orkar inte gå och vara förkyld längre. Tar det aldrig slut?
 
Den senaste veckan har jag missat en del väsentliga delar av utbildningen på jobbet, vilket ju inte känns så bra (ska bli intressant att se hur det blir när jag börjar gå på schema imorgon). 
 
Jag har även sagt mitt sista farväl till farmor och förmodligen satt min sista fot i Oskarshamn. Nu när både farfar och farmor har flyttat upp en våning finns det liksom ingen anledning att åka dit längre. Det kanske inte är något man tänker på så mycket, men när en person dör så försvinner också platsen han eller hon bodde på. Kvar finns bara minnen. 
Det är sorgligt. 
 
Jag spenderade Midsommarafton på en fest med helt nya ansikten. Varken jag eller J var särskilt krya egentligen, men det var värt det. Ni vet de där två sakerna som man helst inte ska diskutera med folk man inte riktigt känner? (Religion och politik alltså.) Gissa vad vi pratade om större delen av kvällen? :P Det kunde inte ha blivit roligare. 
 
Nu har jag 140 texter kvara att skriva. Sedan är jag klar. 
 
Dags att dricka te för sjuttioelfte gången. 

Well done

Hade det krångligt på jobbet, åkte på en dunderförkylning, möttes av åskväder och fick vänta 1,5 timme innan jag kunde ta mig hem med tåget eftersom tågstrejken fortfarande fortskrider.
Fredag den trettonde gjorde bra ifrån sig i år.

Snart så börjar jag få kläm på det här

Idag kände jag för första gången att jobbet känns kul. Jag fick ett mail från en jättenöjd kund :) Det gjorde min dag. 
Nu är jag gôrtrött. Godnatt. 

RSS 2.0