Hade ju inte varit fel

Intervjun i Götet avklarad och veckans texter levererade. Fick även telefonsamtal från ett bemanningsföretag angående ett jobb jag varit aktuell för tidigare. Nu är det bara att hoppas på att själva företaget vill träffa mig också. Hade ju inte varit fel med ett heltidsjobb under sommaren. 
 
Imorgon åker jag tillbaka till kärleken och katterna. Det blev en kort visit. Känner mig som vanligt stuffed like a gödpig här hos grandmother :P 
Gissar att min andra hälft kommer att bli full like a kastrull ikväll, så han kommer säkert må som en soptunna imorgon när jag kommer hem. 
Oh well, have fun love ;)
 

Piece of cake

Har jobbat några dagar hos länsman. Imorgon blir det fler upptåg. Ska på en intervju för ett sommarjobb. Får se om det kan vara något vettigt. 
Min chef på jobbet verkar nöjd med min insats hittills. Jag har skrivit 242 st av 685 texter. Fyra månader kvar till deadline, piece of cake. 
 
 
 

Tredje och fjärde dagen

Så var mina dagar på Stockholmsmässan över. Lördagen blev betydligt lugnare än vad vi hade förväntat oss. Tydligen så hade fler än 6000 pers registrerat sig redan under fredagen. Så det blev ingen direkt rusning hos oss i väsk-desken. Samma visa igår, fast ännu mindre folk. Vid ett tillfälle satt jag ensam och skötte två stationer samtidigt för att det var så lite gäster i salen. Jag slutade vid fyra, sa hejdå till mina kollegor och lämnade in uniformen. Jag har trivts jättebra som värdinna, ett underbart jobb :) Så härligt att möta så många människor från så många olika länder. Jag har sett alla personlighetstyper tror jag, allt ifrån de stela och tystlåtna till de spralliga och engergiska. Amerikaner och italienare hör speciellt till den senare kategorin ^^. 
Ibland har jag fått rota fram min gamla franska, i den mån det har gått :P Men jag märker att människor blir väldigt glada om man anstränger sig för att tala deras språk, om än så lite. 
 
Idag åker jag tillbaka hem till Växjö, men innan dess ska jag ta ett varv på stan. Hoppas solen botar min molande huvudvärk. Det är nog en bieffekt av att ha jobbat till åtta på kvällen för att sedan gå upp vid fyra-tiden igen. 

Andra dagen

Mycket folk idag. Ganska mycket att göra, men ändå ingen panik. Jag gillar den här sortens jobb :) Jag tror jag har delat ut väskor till ca 3000 pers idag. Imorgon blir det runt 7000 pers. Kommer bli intensivt.

Första dagen

Idag har det varit ganska lugnt på mässan. Jag har börjat få in rutinerna och även om det stundtals är mycket att göra så är det väldigt roligt. Ja, jag har mött japaner idag också ^^. 
Nu är jag väldigt trött. Imorgon är det 8-20 som gäller. Det kommer bli hektiskt hela dagen. Oh dear. 

Då tar du fotot, sätter det på liftkortet, stoppar det i platspåsen, tar ett snöre och drar genom de två hålen...

Ni kommer väl ihåg den scenen ifrån Sällskapsresan två? :P 
Faktum är att det där är precis vad jag fick göra hela dagen igår. Inte instruera folk hur man gör, utan själv sitta och pussla ihop saker. Vi var åtta pers som satt runt två bord och satte ihop alla badges till mässans delegater. Mycket rutinmässigt och aningen tröttsamt för huvudet i längden, men tack vare sällskapet blev det roligt. Det är alltid det bästa med sådana här tillställningar, man träffar så mycket nytt folk.
 
Idag skulle jag träffat A på stan, men hon blev sjuk så det blev inget av. Jag tänker det är lika bra att jag stannar inomhus, det regnar och blåser kallt ute. Undrar hur kallt det kommer vara imorgon, jag ska nämligen komma till mässan klädd i min uniform. Jag är inte så förtjust i tanken på att gå i kjol i den här väderleken. Oh well. 

Varför?

Om jag nu gillar att lära mig nya saker och uppleva nya grejer, varför är jag då så nervös inför varje ny grej? Jag ska snart in och jobba med förberedelserna av mässan här i Stockholm. Det är inte ens the real deal än och jag känner mig redan darrig. Suck...varför är hjärnan så envis? 

Solsken

Bröstkorgen snörs åt och hjärtat börjar slå fortare när man minst anar det. Oftast när man behöver det som minst också. Idag bestämde sig dock kosmos för att ge mig lite extra solsken, så det blev jag glad för. Är tydligen copywriter nu. Sounds good. 
 
Jag har också blivit gräsänka. J har tågat uppåt landet för att gå på sin farmors begravning. Snart är det också dags för mig att bege mig till Stockholm på nästa äventyr. 

RSS 2.0