Kan snart skåda ljuset i tunneln

Jag har en känsla av att jag inte kommer blogga så mycket den närmaste tiden. Min ork räcker liksom inte till. Jag orknar knappt ens tänka på hur jag ska få tid att svara på senaste brevet från A. Jobbet tar ut sin rätt. 
 
Det var gött med en ledig Kristi himmelfärdsdag i alla fall. Jag kunde fokusera på mitt andra förlagsjobb. Jag har ca 220 texter kvar nu innan jag får lön för min skrivarmöda. Jag ser ärligt fram emot slutet på den här tunneln. 
 

Vuxenpoäng

Det blev en hel del vuxenpoäng idag. Först gick vi och röstade i EU-valet, sedan impulsköpte vi en baden-baden-stol (!) och sedan när vi kom hem började jag gå igenom och tvätta Js skjortor. Snart står jag väl där med strykjärnet också :P 
 
Jag har även börjat planera för vidare inredning av balkongen. Jag vill ha hängande ljuslyktor i turkost, en liten korg för klädnypor, samt någon form av blomlåda. 
 
Ny soffa och matta i vardagsrummet hade inte varit fel heller...
 
Med lite större inkomst kan man tillåta sig själv lite större drömmar. 

Första veckan

Äntligen helg! Har avslutat första veckan på jobbutbildningen. Det är mycket nerver och en hel del huvudvärk, men det känns ändå bra att ha kommit in i systemet. Min fadder är också väldigt stöttande i processen (alla nya på jobbet har faddrar). Ska nog plugga lite sortiment imorgon och reda ut mina skrivna lappar som kommit till under dagarna. Det är mycket att hålla i huvudet. Min förhoppning är att jag i slutet av sommaren ska kunna svara kunderna på majoriteten av de vanligaste frågorna. Har jag tur kanske det blir mer jobb i höst. 
 
Idag blir det klädspan på stan. Får ta chansen att njuta lite av solen med. 
Life is good! 

Första dagen på utbildningen

Har haft min första dag på utbildningen. Information overload säger jag bara. Är rätt så slut nu. Ändå har jag orkat skriva några texter nu på kvällen. Är jag ambitiös eller? :P
 
Jag ska nog lägga mig nu. Imorgon blir det studiebesök! ^^

Yey!

Nä, låten kanske inte var den bästa. Men vilken röst och vilken artist! Så mycket kärlek! ^^ 
Jag tycker rätt låt vann, speciellt dagen till ära här i stan.
Vilken härlig dag :)

Pride!

Hade en trevlig kväll igår med våra grannar. Gick på mitt livs första drag show på Regionteatern. Givetvis var det schlagertema (det är ju trots allt Pridevecka i stan). Det var fyra duktiga killar som bjöd oss på ett schlagerpotpurri med både gammalt och nytt. Seriöst, hur är det möjligt för killar att ha så vackra ben!? XD En annan fråga vi ställde oss under kvällen (eller ja, det var mest K som faschinerades) var hur killarna kunde gömma sina "bulor". Jag gissar på att det är en avancerad process som har med tejp att göra. 
 
Det är första gången som Växjö har Pridevecka. Idag avslutas veckan med en Prideparad som ska dra genom staden och avslutas i Linnéparken, där det blir sång, musik och tal av Mona Sahlin (årets Pridetalare). Givetvis ska jag, J och gänget gå med i paraden, denna hyllning till kärleken :) Hoppas bara att det inte regnar.
 
 
 
 

Kickan har kommit hem

Du fick vänta några år farfar, men nu är farmor äntligen vid din sida igen.
 

Trist

Det sämsta med att gå arbetslös en längre tid är att när man väl får ett jobb så måste man prioritera det framför allt annat. Då måste man visa sig ambitiös, måste visa framfötterna. Det är en självklarhet för mig, tro inte att jag känner på något annat sätt. Men det medför också att jag måste välja bort vissa saker, saker som för andra kan vara oerhört viktiga. Det är synd, för en del av de här sakerna kanske bara sker en gång i livet. Det känns så trist att behöva välja bort det.
Jag hoppas åtminstone att jag är ledig under den specifika helg som det allra viktigaste inträffar. 

Plötsligt händer det...

...Jag har fått jobb. Sommarjobb.  
:)
 
Hade jag varit piggare hade jag studsat runt som en ko på grönbete. Nu försöker jag bara ta in allting.
Nu väntar fem veckors utbildning innan the real thing börjar. Jag ska jobba inom kundtjänst på ett svenskt globalt företag, behöver ju inte nämna vilket. Förlåt mig GP, men dina anekdoter om soptippen med yuccapalmer kan inte stoppa mig. 
:P
 

Första maj, även kallad Arbetardagen i många länder

Första maj dårå...
Haft hela dagen för mig själv då J har hjälpt till med en flytt. Har skrivit hela dagen och nått 300 texter! Bara lite mer än hälften kvar nu. Imorgon blir det ännu en intervju. Undrar hur många steg den här processen har egentligen. Känner mig lite som en grönsak under EU-lupp. 
 
Igår såg vi Divergent på bio. En hyfsad film med hyfsat korthugget manus och hyfsat färglösa karaktärer.
Hyfsat. 
 
 

RSS 2.0