031-nummer...!

Genombrott! De har äntligen ringt från Göteborgsoperan! De är positiva och vill gärna träffa mig!!! XD Tänka sig att det kan gå vägen ändå! Nu är livet i sanning spännande!
Ifall ni inte har gjort det än så rekommenderar jag att ni går in på min grupps projekthemsida www.peka2012.se :)
Imorgon uppdaterar vi med nytt material! Gilla oss även på Facebook! Oj vad marknadsför jag har blivit då haha XD
Jag sliter med ekonomiuppgifter, men budgetering står mig upp i halsen... fruktansvärt tråkigt! Idag har jag ändå lärt mig lite mer och fastslagit vissa formler för att räkna ut det och det, så det är nått gott.

Inte som jag tänkt

Hehe, springa varje dag? Där gick jag allt bet. Projektet och ekonomin tar mer tid än man kan tro. Det får duga med tre ggr/veckan som vanligt. Jag klarar nog av Vårruset ändå.
Busy times!
Idag har jag jagat motiv i stan och runt sjön, hittat en fin grön sommarklänning, photoshoppat, läst budgetering och spisat sushi.

Lansering på gång

Som ni redan anat så är det mycket att göra just nu. Det är nästan så jag försummar ekonomistudierna framför vårt webbprojekt som lanseras imorgon. Inte så smart kanske, men när man vill få något att bli bra så prioriterar man. Jag får ta igen lite pluggtid med min ekonomi-studie-cirkel. Fick det glada beskedet idag att jag klarat juridiktentan. Max 30 poäng, 18 poäng för G.... och jag hade lyckats få precis 18 poäng! Jag tackar Linnés husgudar för detta!
Nu får jag ta och sova lite. Dessa dagar tar på krafterna. 

Intensiv vecka

En intensiv vecka väntar. På fredag ska vi lansera vår webbsida.
Mycket fotoarbete väntar mig, det ska bli skoj!
Nu har jag börjat springa igen. Funderar på om jag ska börja springa varje dag istället för 3 ggr/veckan. Det vore en ganska bra träning inför Vårruset i maj. Det blir intensivt isåfall, men jag är beredd att utmana mig själv.
Idag svängde jag ihop en pastasallad som förmodligen räcker i tre dagar till. Man får liksom mer matlagningslust på våren har jag märkt, speciellt om det är sol ute och ljuva toner fyller lägenheten. Dessvärre har sladden till mina högtalare börjat glappa! DX Det stör mig litegrann.

OMG!

Jag tror inte det är sant! Imorse när jag öppnade mailen så fick jag världens gladaste överraskning! Jag har alltid tyckt att fredag den trettonde har varit en tursam dag, i år är inget undantag. Jag har fått svar från Göteborgsoperan!!! XD
De har haft så mycket för händer att det inte hunnit svara på mitt mail som jag skickade för evigheter sen... men nu ska de ringa mig så fort de får tid så att de får prata mer med mig!
Nog för att PR-byrån också låter lockande...men jag vet var min teater-själ hör hemma ^^.
Jag vill inte ta ut något i förväg, men jag är bara så glad att de faktiskt svarade mig till slut!
Det märks att det är fredag. Basen dunkar och systemkassar hörs muntert klirra från campus alla hörn. Själv ska jag slå ett slag för hälsan och ta en runda runt sjön.

FORMA 2012

FORMA-dagen idag. Något bättre än förra årets antiklimax. Förra året fick lära oss att utbildning egentligen inte behövs, att man bara behöver ambitioner och idéer för att komma nånstans. Årets lärdom tolkar jag som "Ta vara på den här tiden, för sen börjar eländet!". Det var ju lite bättre.
Jag ska inte säga at det var bortkastad tid att gå på gästföreläsningarna, men det var lite sövande ibland.
Nu har jag mailat ett tag med en PR-konsult-firma i Götet, så nu hoppas jag att de hör av sig snart och kallar till praktikintervju. Det känns allvarligt talat som att kasta sig i havet och inte veta säkert om man kan simma eller inte. Men detta ska väl gå vägen också.
Simma gjorde jag för övrigt imorse med S. Funderar på att börja simma en kväll i veckan också, det kanske är mysigt.
Nu har vi kört igång med ekonomi-kursen. Läraren är superb... och västgöte anar jag ^^. Ekonomi är därmed ett roligt ämne, men kommer förmodligen bli ännu svårare än juridiken. Har läst ett kompendium med begrepp idag...och jag säger bara jösses!
 
 

Marigt

Jag ska inte bli jurist, den saken är klar. Inte nog med att man drömmer mardrömmar om juridiktentan, det var riktigt marig i verkligheten också!
Orkade inte sitta hela fem timmar. När nästan fyra timmar gått gav jag mig.
Resten av dagen: vila huvudet och jaga praktikplats.

Snart blir det sluten krets av det hela

Nu kära läsare vill jag be er om lite integration. Det är nämligen så att jag snart kommer att sätta lösenord på den här bloggen, så enbart ni som har lösenordet får åtkomst till mina alster och dravel. Ni som fortfarande vill följa mitt liv på krokiga stigar kan väl messa mig (för jag antar att de flesta av er har mitt nummer), eller meddela mig på fb.
Det var det.
Nu är påsklunchen intagen. Utslagenhet råder några timmar innan det ska dras ris och tändas en brasa utomhus. Somnade till regn igår, imorse låg gräsmattan vit. April är en rolig månad säger jag med ironisk ton.
Nu har jag pluggat så mycket juridik att det inte går in mer i huvudet. Jag har gått igenom övningstentan och fattar väl i stort sett hur man ska tänka. Det ska nog gå bra det här. Bring it on tenta, I challenge you!
Tänka sig, Musse ligger still och sover bakom mig. Han har i och för sig också fått lite påskmat i form av janssons, makrill, ägg, prinskorv och grädde. Ibland är livet gott.

Fallna barndomsträd och en nyfiken nykomling

Ännu fler träd har försvunnit från min barndoms lekplats :( Där det förr stod höga täta tallar och granar längst upp finns nu bara ett fåtal kvar och tomheten är slående påtaglig. Det är obarmhärigt ljust och kalt istället för dunkelt och rogivande. Det svider i hjärtat vid åsynen. Usch.
Idag såg jag den nya lilla katthonan som nyfikat sig hit (kan det bli ett nytt ord tro?). En liten brunpälsad dam med ränder. Hon påminner lite om en brun version av Couscous.
Hehe, they keep coming som de sa på servicekursen i Norge. Det är sällan honfritt här särskilt länge. Det finns spekulationer om att den lilla randiga damen är Maxes nya beundrarinna. Rätt var det är så kanske det dyker upp små randiga långhåriga ungar här, då vet vi ^^.
Jag tycker att Musse borde starta ett band, så mycket som han pratar och gnäller. "Musse and the Gnällspikers" tolkar kända Cats-hits, eller nått sånt.
Imorgon är det påskafton... då blir dä gio maåd och annat som ä gutt, men nå giodis blir dä ente.

Hemma i skogen

Hemma i skogen. Trött efter bussresorna. På vägen hit såg jag en dam som hade introtemat till Trasdockorna som ringsignal på mobilen, inte ofta man hör det.
Nu ska det bli gött med lite påskfirande. Kommer plugga en del emellan, kan kanske få brorsan att förhöra mig på upphovsrätten.
Nu ska jag ner och gosa lite med de små lurvbollarna Musse och Igor ^^

Nyheter från trädet

Spenderade helgen hos farmor och fick lära mig lite mer om släktens historia. Vissa grenar på trädet har jag aldrig ens funderat över... och de visar sig många gånger innehålla mycket som man inte kunnat föreställa sig.
 
Satt och pluggade juridik idag med S. Jag tror att jag har fått grepp om det mesta, jag kanske till och med kan klara ett VG på den här tentan. Kanske.
Imorgon drar jag hem. Ska klippa mig på torsdag. Kommer sakna min långa lugg. Hade tänkt spara längd till Superhero-sittningen och gå som Link. Men jag gav upp idén, jag kommer inte kunna skaffa rätt klädsel ändå haha. Lite vettig får man ju vara.
 

RSS 2.0