Am I going mad?

Seriöst, vätska bakom trumhinnorna?! Inte nog med att jag gått sjuk i över två veckor, nu fick jag det här eländet också! Jag har sedan jul haft ett irriterande tv-brus i öronen, vilket enligt vårdcentralen just ska bero på vätska i öronen. Vet inte när det kommer försvinna, det kan tydligen ta ett tag. Roligt. 
 
Håller på att vända på dygnet, jag ska jobba natt för första gången imorgon. Jag vet inte hur jag ska klara det med tanke på att pipet i öronen gör mig trött. Igår lyckades jag stanna uppe till 02.15 innan jag stöp. Ska försöka mig på att hålla mig vaken till 04.00 idag. Är jag galen månne? 
Min hals börjar dessutom fåna sig igen, suck....måste bero på draget i lägenheten. Vi har lyckats lokalisera de små hålen i väggen där kalluften tar sig in. De synliga har vi tejpat igen, men ändå är det kallt. 
 
Jag undrar vad 2015 kommer bringa med sig. En sak som jag verkligen önskar att den blir av är återträffen i Molkom. I sommar är det tio år sedan jag började på folkhögskolan ute i den värmländska skogen. Det hade varit så kul att återse alla igen. En del människor har jag tyvärr inte träffat sedan Filmörnen 2006...och det är synd.    

Still ill

Fick gå hem från jobbet igår efter halva passet, hade tydligen feber. Jag som trodde att jag var någorlunda frisk. Kommer inte ihåg när jag hade feber senast. 
 
Bara tre dagar kvar till jul, måtte jag bli frisk till dess, för då ska jag jobba. Detta blir första gången som jag skippar både jul och nyår för att dra in pengar. Men jag tänker att det är nödvändigt för att jag ska komma någonstans. Bara jag blir kry förstås...
 
 
 

Nämen glad Lucia dårå

Sjuk. Blä. Skulle egentligen jobbat 13 timmar idag. Hade jag nog aldrig orkat med i mitt tillstånd. Undra på att jag blev sjuk, halva personalstyrkan går och hostar.
Glad Lucia!  

The Beards

För några veckor sedan åkte jag och J upp till Stockholm för att se The Beards uppträda på Debaser. Det var riktigt grymt faktiskt. Jag tackar min bror för att han lät oss sova över i hans trevliga lya...och för att han stod ut med vår tidsoptimism som tyvärr resulterade i en del stressiga moment.
 
The Beards körde alla mina favoritlåtar under kvällen. Det var mycket skägg i publiken, även en del tjejer hade lagt manken till på den fronten. J stod givetvis mitt framför scenen redan när det skräniga förbandet gjorde entré. Han flyttade inte på sig under hela kvällen. Jag däremot stod/satt mer eller mindre intryckt mot sofforna vid baren. Fick inte så bra bilder därifrån, men trivdes avsides med öronpropparna så långt inkörda jag förmådde. Ljudvolymen låg konstant mellan 95-100 decibel. Jag kom fram till att om smärtgränsen för ett vanligt öra ligger vid 120 decibel, så måste min ligga runt 93. I alla fall om man ska tro appen jag laddade ner.
 
Vem behöver bra bilder egentligen? Huvudsaken var upplevelsen. Jag fick lyssna på väldigt duktiga musiker och skaka hand med sångaren i slutet. Jag var helnöjd.
J däremot fick hela bandets uppmärksamhet och otaligt beröm för sitt mäktiga skägg. J stortrivdes :P Jag menar...när ett band, vars hela kreativa verksamhet kretsar kring skägg, blir avundsjuka på J, det är rätt stort. ;)
 
Dagen efter åkte vi ut till Sundbyberg och hittade världens mysigaste café, Beans n' Berries. Sedan begav vi oss ut till den välkända tygaffären och köpte linnetyg för många hundralappar. Jag ska börja sy kläder åt J inför sommaren då vi kommer bevista medeltidsveckan i Visby.
Med tanke på att mitt nya jobb enbart är timanställning vid behov så kommer jag att ha tid över så att säga.
Ja, jag medger att jag förhastade mig lite när jag skrev att jag fått jobb med skift och kollegor. Jag har visserligen fått bådadera, men inte i så stor utsträckning som jag kanske hade trott. Det är tydligen lite dåligt om arbetspass nu i december, men det kommer bli bättre säger dem.
Hur som haver, det är relativt bättre nu än förr.
 
Igår firade jag och J 2.5 år tillsammans. Vi åt middag på Bella Lanterna i stan. En av de bättre restaurangerna jag har bevistat. Kan rekommenderas varmt om man gillar pasta och vällagat kött.
 
Dags att ägna sig åt den något försummade disken.

Nejdå

Nejdå, jag har inte slutat blogga. Det är bara det att jag är så fruktansvärt trött om kvällarna. Jag har börjat jobba inom vården, det kanske förklarar saken. På återseende... så snart jag orkar. 

RSS 2.0