Ungefär som att gå till jobbet berusad

Det är ingen rolig upplevelse att gå och jobba 7-16 när man har sovit max två timmar under natten. Det är ungefär lika illa som att gå till jobbet berusad. 
Fattar inte varför jag sov så dåligt. Jag klarade av arbetsdagen i alla fall. Men här sitter en som kommer slockna ca 19.30 ikväll.
 
Ska upp och jobba tidigt imorgon med. Jippi.
 
Ett heltidsjobb på annan ort är på gång, om allt går vägen. Jag må bara vara en intressant kandidat i urvalprocessen ännu, men för första gången så har det dykt upp något som jag verkligen vill och kan satsa på!
 
Drömmar ska väl kunna besannas någon gång?
 

Kry!

Äntligen kry igen! 
 
Det tog mig 1,5 vecka att bli av med eländet. 
 
Hittills har jag jobbat ett vårdpass och lekt lite med länsmansäggen i blåst och ösregn. Ber till mina husgudar att jag inte blir sjuk igen av det. :P
 
I veckan väntas yttterligare två arbetspass samt ett Disney-maraton med M, P och R.
 
Idag ska jag återuppta jakten på nya badkläder, införskaffa solskydd och se vad nytt som kommit upp i köpcentrets textila rabatter.  
 
 

Långdragen majförkylning

Åttonde dagen med halsont, seriöst, vad är detta?! Kan det inte sluta någon gång! DX
Snyter mig stup i kvarten, hostar och kvider med en oktav lägre röst än vanligt.
 
Jag börjar i sanning likna Kapten Haddock, vilket Sladd påpekade. :P

Ny uppdatering

New update: zombie mode (slow walk and whiskey voice). 
 
Igår kom mina föräldrar och fyllde på mina skåp med mat och medikament (tack, ni är bäst!). Med Kanjang och Echinaforce (och lite Jäger) i kroppen har kriget så brutit ut på riktigt. Nu orkar jag knappt sitta upp någon längre tid. 
 
Jag gissar att det blir en dag i horisontellt läge. 
 
Heja immunförsvaret! 

Alltid vid fel tillfälle

Blev ingen tur till Stockholm. Jag skulle tydligen bli sjuk istället. :(
Varför blir man alltid sjuk vid fel tillfälle?

三か月

Prideveckan är inne på sin andra hälft. Kanske jag borde ta mig en tur ner på stan för att bevittna all kärlek och alla färgglada regnbågar. Prideveckan piggar upp, den inger lite hopp om att kärleken ändå finns, att den går att tro på.  
 
Jag brukade tycka att den här staden hade förlorat sina färger, men det var nog bara just då, när allt var så nytt och märkligt. 
 
Men nu ser jag hur gräset börjar växa och hur träden exploderar i grönt. "Nu kommer träden" som mamma brukar säga. Det är lustigt, det framkallar alltid en bild av hur träden bokstavligt talat vandrar ner från skogen och ställer sig i trädgården där hemma. 
 
Hehe. :P

Inställt på grund av sjukdom

Nähäpp, det verkade inte bli mer länsmansjobb nu. Bossen är såpass sjuk att han hamnat på akuten. :( 
Jag hade således inte behövt stiga upp 06.00 idag. -_- 
 
 
 
 
 
 

Queen bee

Hade en alldeles förträfflig lördag med L. Det var visserligen skitväder, så någon picknick i Linnéparken gick inte för sig, men vi lyckades göra det bästa av dagen ändå. Hade jag haft slantarna så hade jag nog shoppat lika mycket som hon. :P Jag nöjde mig med att enbart prova kläderna. Jag hade glömt hur kul det är att prova kläder tillsammans, inknôdda i samma trånga provrum. Måste ha varit åratal sedan sist. ^^
 
Hittade en väldigt fin klänning på Indiska, som jag efter en natts betänketid faktiskt gick ner och köpte nu idag. Vädret idag var chockerande varmt. Taskig tajming.
 
Imorgon och tre dagar framåt är det länsmansjobb som gäller igen. Giv mig styrka att orka "deppa" åtta timmar om dagen.
 
...And give me strength to deal with the buzzing drones. 
L, jag testar ditt råd. Så får vi se vad som händer. ;)

Fyra singlar och en coca cola

Hade en trevlig Valborg igår med M, P och R. Vi gjorde stan efter bästa förmåga, eller snarare efter vad som var öppet: Oxgrillen och Bishops. Natten avslutades hemma hos R med fåniga youtube-klipp. Varför är dumma saker extra roligt när man är trött?
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0