I love it right now!

Inget heltidsjobb i Jönköping och ingen egen lägenhet i Växjö.
Det blev inte som jag hoppades på... den här gången heller. 
 
But still...I love it right now!
 
Jag älskar mitt tim-jobb. Jag har underbara kollegor som stöttar mig till tusen och jag trivs jättebra på arbetsplatsen. Så, jag klagar inte. Jag har det bra. :)
 
Jag tog en fika på stan med H häromdagen (en kollega från länsmansakademin). Jag är glad att hon och jag har funnit varandra. Man kan säga att vi sitter i samma båt, på många sätt. 
 
På måndag blir det Jurassic World på bio med R och P. Ser fram emot det!
 

Glad midsommar!

Glad midsommar på er!
 
Firade midsommar på jobbet med sill och potatis. Ett utav få tillfällen då personal och patienter äter tillsammans. En rätt så trevlig men lång dag.
13.5 timmars jobb tar ut sin rätt. Har åtminstone ledigt imorgon, innan nästa heldagspass tar vid på söndag. 
It is tough, but it is rewarding, in many ways. 
 
 

En händelserik dag

Det har varit en händelserik dag. Jag har jobbat 7-20.30, Prins Carl-Philip har gift sig med sin Sofia, jag har blivit snudd på tvättäkta rojalist (vi följde bröllopet på både tv och radio på jobbet)...och Magnus Härenstam har gått bort.
 
 
Både en glädjens och en sorgens dag. Men, främst kan man ändå se det som en glädjens dag, eftersom Magnus till sist nu har återförenats med Brasse och också med Eva, denna trio som påverkat ens uppväxt så mycket.
 
 
Nu har alla tre gått till vila, tackat för sig, räknat sina sista myror och elefanter. De kommer dock alltid att leva kvar, om även på en annan nivå, en annan plats, enligt devisen:
Där är där, men inte här.
Här är här, där man är.
Och här har man alltid med sig. 
 
:)
 
 

Vart ute och flängt igen

Så...då har man flängt omkring i Sverige lite igen. Blev kallad till intervju i Jönköping (igår, kort varsel). Steg upp vid fem imorse, satte mig på tåget strax innan sju. Var framme vid den vackra staden strax efter nio och letade mig fram till lagerlokalen mitt ute i ingenstans (Torsvik). Intervjun gick ganska bra (tror jag). Men, man vet ju aldrig. 
 
Efter att ha kollat in staden lite, reashoppat på The Body Shop och ätit en billig men god kycklingwrap, tog jag mig tillbaka till Växjö. Mellanlandade i lägenheten, packade och gav mig ut igen för att ta bussen hem till skogen. 
 
Jag är något trött nu. :P
 
 
 
Imorgon blir det shopping i Kristianstad med mamma! :)

Ser ljust ut för juni

Knappt någon tid eller kraft att blogga när man jobbar. Det ser ut att bli mycket i juni. Jag kommer nog inte gå sysslolös i sommar.

RSS 2.0