Pommac, kladdkaka och klös

Nu är det Familjehelg i Växjö. Massa aktiviteter, pyssel och ponnyridning, cirkuståg och livemusik. Utanför en affär delades det ut kladdkaka och Pommac, till synes helt utan marknadsföring av någon eller något. Nåja, så länge det delas ut gratis grejer (och främst gratis mat) så köar folk mer än gärna. 
Jag och J har gått runt på stan, köpt lite Halloweenprylar och lunchat på det nyöppnade stället RoseGarden Neo Asian. Stället får väl knappt godkänt. Snygg inredning och mycket varierande buffé, men matens kvalitet val vär sådär. Rosa kyckling är ju inte så bra, men deras sushi dög tycker jag. 
 
Igår gick vi på bio och såg Gravity i 3D. Väldigt bra film som gjorde stort intryck, inte minst fysiskt för jag spände mig igenom nästan hela filmen, J likaså. Jag menar, hur ofta har man träningsvärk efter en film? XD
Gravity rekommenderar jag alla att se, på så stor filmduk som möjligt för bästa upplevelse. Blir man lätt åksjuk så får man vara beredd i början på att det kan snurra lite.
 
När vi lade oss på kvällen så fick Sessan för sig att hoppa upp i sängen och lägga sig mellan oss (som hon alltid gör). Det är bara det att Sessan är en gammal dam som hoppar till hälften och drar sig upp med klorna sista biten. Gissa vad hon satte klorna i då...mina fötter! Hon skar upp två av mina tår och gjorde långa revor ner på fotsulorna. Det gjorde rätt ont, så det svider lite att gå idag. Suck...man kan inte annat än älska de små liven. 
 
"...Hm? So we're cats. What are you gonna do about it?"
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0