27

Helgen har varit givande med födelsedagsfirande och alldeles för mycket socker. Igår bjöd vi över S och L för att hjälpa oss äta upp tårtan, det är fortfarande en bit kvar. Jag fick två megamuggar och smaksatt kaffe av dem, så nu doftar hela te-skåpet nötcreme XD. 
Jag har fått massa fint, bland annat boken "Jag vill ha en egen måne" och hela serien av Hem till byn (japp, från 1971 till 2006). Jag har aldrig tittat på serien innan, men känner att detta är en så viktig del av svensk tv-kultur att den måste ses. Lite som serien Svenska hjärtan...fast förhoppningsvis lite mindre deppig. 
 
Det känns som om det kommer hända något nu. Nu är jag 27, känns som en bra ålder för lite förnyelse. Faktum är att det ringde en kille på min födelsedag som meddelade att han tyckte min jobbansökan och mitt sätt att skriva var inspirerande. Så framöver kanske det kommer att dyka upp lite artiklar på min blogg (skrivna av mig såklart) som ska vara inspirerande för olika ting. 
Jag säger detta i förväg utifall ni undrar varför jag helt plötsligt skriver om heminredning till exempel. 
Jag funderar även på att ta truckkort. 
 
Två dagar av jobb har förflutit. Man blir ganska trött av att spela sjuk och okontaktbar åtta timmar per dag. Likväl är det roligt varje gång. Jag får nästan stående ovationer för min vågräta insats, hehe. Jag har blivit släpad, buren, vriden på alla möjliga (och omöjliga) sätt och fått många mer eller mindre smärtsamma käklyft för fri luftväg. Jag ojar och ajar mig hem på eftermiddagen, men med en glad känsla av att jag jag tillfört något.   
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0