En trevlig dag #Itazurana kiss

Jag undrar hur de har tänkt med upplägget när man kommer in på ICA Maxi. Först in till vänster ligger alla direkta impulsköpen, färdigrätter, sallander, doughnuts osv. Chokladpuddingen står bredvid minimorötterna. Är det tänkt så att man ska vilja köpa minimorötter istället för chokladpudding för att känna sig lite nyttig? Eller så kan man ju köpa både och... så är man lite onyttig men hälsosam på samma gång. Jag tror på det senare hehe.
 
Idag hade jag trevligt med E på stan. Vi åt sushi och pratade om ditt och datt, gick runt i klädbutiker och tog en efterrätt på Askelyckan. Sedan fann jag Some like it hot för 35 kr på Hemmakväll :).
 
Kollade på Postkodmiljonären på tv4play. Grattis J... grattis.
 
Imorgon ska jag börja läsa de nya böckerna. Tack och lov är allting på svenska den här gången.

Itazurana kiss
2008
 
Det börjar med ett tappert försök att överräcka ett kärleksbrev till den hon avgudat sen första dagen på gymnasiet. Hon blir avvisad direkt. Ingen bra start för stackars Kotoko. Men så griper ödet in och skickar en jordbävning som förstör huset som Kotoko och hennes far bor i.
Kotokos far blir lovad av sin barndomsvän att de får bo i hans familjs hus så länge. Faderns barndomsvän råkar vara far till Naoki, som brutalt avvisade Kotokos kärleksförklaring i skolan. Att bo under samma tak blir allt annat än lätt. Naoki är skolans geni och dessutom elak och arrogant mot klumpiga Kotoko som kämpar med sina betyg.
Men under rådande omständigheter lyckas de till slut komma någorlunda överrens. Naokis föräldrar (speciellt hans mamma) gör allt för att försöka få ihop de båda unga.
Under tiden de delar samma hus börjar de ändå att förstå varandra lite bättre. Men Naoki vill fortfarande inte bryta sitt kalla beteendemönster. Det ena leder till det andra vilket gör att Kotoko till slut skriker att hon hatar honom och ska glömma honom...
...varpå Naoki ger henne Itazurana kiss (den stygga kyssen) för att retas. Och det är egentligen här som historien tar sin början på allvar. Genom seriens 25 episoder får man följa deras dramatiska resa på väg genom livet som unga vuxna.
En mycket vacker historia som får hjärtat att bulta lite extra :) Serien tar upp alla aspekter av ett kärleksförhållande. Många sidospår vävs in i historien. Fem av fem höstlöv!
 
Trackback
RSS 2.0