Lugn i stormen

Stormen har bedarrat. Även den inombords. Som sagt, det finns alltid människor som gör livet lite lättare när det ser mörkt ut. En del människor har förmågan att sprida positiv energi kring sig bara genom att finnas till. Många hinder finns att skåda ännu, de ligger likt plockepinn-träd över vägen efter stormen Gudrun. De går att röja bort, men det tar tid. En del är åtminstone borta idag känns det som.
Stormen som rasade igår kallas tydligen för Lill-Berit och orsakade inte så stor skada. Inte om man jämför med Gudrun och Per.
 
Idag skickade vi iväg rapporten till lab 3 och uppsatsdesignen. Jag och A har suttit i bibblan med lab 4 och försökt vara konstruktiva, men det är inte så lätt när man har hundra andra saker i huvudet och uppgiften i sig känns löjlig och löjligt pretentiös till upplägget. Skriv 10 enkätfrågor, argumentera för varje liten detalj i enkäten och håll en redovisning om det på 15 minuter.... alltså, vad tänker karln egentligen? (Vår lärare i statistik, han som inte kan prata utan att "föreläsa" och som verkar vara van att göra det inför 200 pers i en stor aula... och glömmer att vi är ca 27 pers och sitter två meter från honom i en liten lokal)
 
Nu blir det dusch och te.
 
Trackback
RSS 2.0