Medan spagettin kokar

Drömde i natt att jag skulle gifta mig med Prins William av England. Jag skulle ha en blålila klänning, grön peruk och övrig utstyrsel á la maskerad på 1700-talet. Folk sprang omkring som vanvettiga och hade inte ens hunnit planera allting och det var 45 minuter till vigseln. Jag ojade mig över mötet med drottning Elizabeth och drog mig till sist ur det hela för att jag tyckte det var så många jobbiga vett o etikett-regler att hålla sig till. En fånig regel var bland annat att om man satt i drottningens sällskap och läste i en bok eller pamflett så fick man inte vända blad mer än var annan gång (?) och det skulle dessutom alltid göras med vänster hand. Så nej, jag stack ifrån allt stohej, mamma var inte jätteglad åt det men ändå... jag kände ju inte prinsen så det var lika bra.

Nu har jag testpackat inför Norge-helgen. Det kommer bli lika roligt väder som förra året, max 13 grader och lite regn. Men stod jag ut förra gången så gör jag det nu också.
Vi har fått bakläxa på vårt fältarbete, det är tydligen en hel del faktafel enligt vår källa. Så vi ska gå igenom allt med henne imorgon.
Livet har sina toppar och dalar. Ikväll blir det filmvisning med Kommedia, undrar vad det blir.
Min spagetti är nog klar snart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0