Doftgäster

Skrev paper idag med hela gruppen. Tog inte mer än 75 minuter den här gången. Blir lite knatte-fnatte-tjatte-stil på upplägget imorgon på seminariet, men jaja.
Jag var inne i stan några timmar och letade upp ett linne och scarf som matchade mina örhängen... sen om den matchar mig helhetsmässigt vet jag inte helt säkert. Men jag ser inte sjuk ut. Får ta en sväng med mamma och C i Karlskrona nån gång så får C göra en färganalys.
Handlade på ICA. Noterade att busstidtabellerna och sektionerna som bussarna stannar vid hade
ändrats helt från och med idag. Nu stiger man på buss 7 precis intill stationen, vilket ju är fördelaktigt då man har närmare till tåget.
Just nu mår jag bra, solen skiner, termometern visar 16 grader, fåglarna kvittrar, underbart. Jag ska gå igenom lite mer vad jag ska säga imorgon, men det är inte mycket. Ibland vill man bara sitta och existera, andas. Njuta av det som är. Någonstans långt bort hör jag rösterna från en fotbollsmatch... förmodligen uppe ifrån Melrose Place, ett ställe på Campus med extra dyra och stora lägenheter. En del ställen får smeknamn som går i arv flera årtionden. Sockerbitarna är ett exempel, vita tegelbyggnader som ser aningen tråkiga ut men som är billiga.
 
I vårt hus har vi ganska bra ljudisolering, det är relativt nybyggt. Men istället för ljud som färdas mellan lägenheterna så kommer grannarnas matos och hälsar på via luftventilerna med jämna mellanrum. Just nu tror jag nån lagar köttfärssås eller möjligtvis korv stroganoff nånstans. Jag avskyr när folk lagar thaimat med massa citrongräs och kokosmjölk. Det är trevligt när nån använder vitlök, pannkakor är också en hit. Om bara någon kunde baka bullar nån gång, vore mysigt. Kanske jag får göra själv.
Trackback
RSS 2.0