Diskret skadeglädje

En ny kille har flyttat in i huset. Stackars familjen var i färd med att baxa upp en stor tung bokhylla uppför trapporna när jag slank ut för att gå till ICA. Jag borde väl ha sagt något om hissen i andra huset...men av nån anledning gjorde jag inte det. Kanske för att jag de facto aldrig sett hissen ens, bara hört om den ryktesvägen. Då vore det ju pinsamt om ryktet inte stämde. Dessutom hade jag musik i öronen.
Tänk vad man hittar på ursäkter för att småle åt andras slit och plågor, liksom man själv slet när man flyttade in och inte visste om hissen. Det jag inte visste ska inte han heller veta...förrän efteråt, ha ha ha.
Vad grym man kan vara egentligen.

Jag såg en så rolig grej på ICA, jag till och med fotade det med mobilkameran. Det är ju synd att jag inte kan göra nått med mina bilder bara, jag kan inte ens lägga in dom på datorn eller skicka dom till folk. Hur som helst, det var inte meningen att det skulle vara nått roligt, men ibland springer man ju på saker på hyllorna:

"kanelsnäckor ursh"

Ja, vad läser ni?
Antagligen samma som jag. Vi vet att kanelsnäckor inte är bra för hälsan i stort, men så övertydligt behöver man ju inte skylta ^^.

Om kanelsnäckorna nu är från Urshult så kan de väl ändå skriva u med stort U i alla fall.


Trackback
RSS 2.0