GB-gubben har gift sig

Så har det då äntligen skett. Efter jag vet inte kanske 30-40 år som ensam representant för GB-glass så har GB-gubben äntligen fått sig en fru ^_^. Såg paret på Nils Ericssoncentralen idag. De såg lyckliga ut. Hans rödhåriga andra hälft klär lika bra i randigt som han själv. Nu undrar man ju bara när GB-bäbisen kommer.

Slog på tv:n igår eller vad det var och hörde på The Voice att Foki skulle vara med i radio eftersom hon vunnit nån bloggaward eller vad det var. Grattis Foki.
Tänka sig att man faktiskt kan bli känd genom en blogg, att vara "bloggare". 2000-talet, möjligheternas förlovade årtusende. Snart kan man väl titulera sig som yrkestwittrare också. Utifall man redan kan det ber jag om ursäkt för mitt hopplösa ovetande.

Jag åkte aldrig till Humanisten igår, de satte på elementen i mitt studenthus så det blev äntligen varmt och uthärdligt. Men jag tog mig en sväng in till stan i alla fall för att leta rätt på lite nya kläder. Letade efter kjolar, hittade en som satt väldigt bra och var jättefin...men kostade 500 kr och var aningen kort, så nej. Istället kom jag hem med en ny tröja, två par tights och några vackra teburkar.
Sen satte jag mig att skriva på min uppsats, en sida till. En sida per dag är lagom takt tycker jag.

Det senaste dygnet har jag dock inte gjort så mycket vettigt. Jag åkte hem till mormor i brist på sällskap. Jag har gjort några "lektioner" i vår läsförståelsebok och så har jag övat lite på min presentation jag ska hålla på måndag.

Nu har jag också betalt all restskatt till pölselandet Danmark, så nu får de banne mig vara nöjda!
Jag måste skicka iväg fler ansökningar till Norge! Måste ta mig tid till det. Det är ju snart November redan.

Från påtryckningar från Sayaka så har jag äntligen sett Tonari no Totoro, jag tyckte den var ganska söt, men det var som om den verkliga handlingen aldrig började...jag väntade mig nått mer på nått sätt. Och sen idag såg jag Mimi wo sumaseba, ytterligare en Ghibli-produktion, en kärlekshistoria som utspelar sig i Tokyo, väldans vacker och typiskt Miyazakisk. Jag vill ha den där Baron-statyetten!

Trackback
RSS 2.0